16
juli

Dinsdagmiddag fietsen met Nivon

Fiets jij ook mee?

Enschede en omgeving
Start om 13:30
Terugkerende activiteit
Voor iedereen
Download agenda item

Iedere dinsdagmiddag vanaf begin mei tot eind september wordt er door een groep gefietst. Iedere keer is de start om 13.30 uur, maar telkens vanaf verschillende startlocaties. Deelname aan de tochten is gratis. Het Nivon Enschede organiseert de route. Om mee te kunnen, wordt je verzocht jouw emailadres door te geven via info@nivon-enschede.nl

De naam en email gegevens worden enkel gebruikt om je wekelijks een Nivon nieuwsbrief toe te kunnen sturen, zodat je iedere week kunt lezen waar we de volgende dinsdag gaan verzamelen en van start gaan. De routes zijn ongeveer 35 km. Alleen bij heel slecht weer, volgens de weersverwachtingen, of onverhoopte absentie van de gids gaat het fietsen niet door.

Tijdens of aan het eind van de fietstocht wordt meestal een horeca gelegenheid aangedaan.

Voor het fietsen heb je een goede fiets nodig. Dat mag een E-bike zijn. Houd er rekening mee dat deelnemers op gewone fietsen meedoen. Fiets daarom in verband met de veiligheid zoveel mogelijk achter elkaar. Naast elkaar fietsen kan niet altijd. De gids rijdt in principe altijd voorop en iedereen wordt geacht achter de gids te blijven fietsen.

Meefietsen is op eigen verantwoordelijkheid. Het Nivon, Nixon natuurvrienden Enschede is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade en of ongevallen die voorafgaande, tijdens of na afloop van de fietstocht ontstaan.

Het dragen van goede kleding, waarbij een fietshelm wordt aangeraden.

 

Heb je een vraag?
Je kan met jou vraag terecht bij:
Leden Gratis
Niet leden Gratis
Aanmelden

Meer activiteiten