2
oktober

Engelse conversatie

Spreek jij ook beter en vrijer Engels?

Nivon Natuurvrienden Enschede,
Dotterbloemstraat 120, 7531 TE Enschede
Start om 19:30
Terugkerende activiteit
Voor iedereen
Download agenda item

Ook al heeft u wat Engels op school gehad, het is vaak niet makkelijk een eenvoudig gesprekje in het Engels te voeren, of een Engels sprekend persoon te verstaan. In deze cursus leert u nog beter het Engels te spreken en te begrijpen. De docente is een ‘native speaker’ die op een leuke, niet-schoolse manier met de groepen aan de gang gaat.

Docente: mw. Antoinette Gilding

Groep 1:

De conversatielessen worden gegeven vanaf woensdagavond, vanaf 2 oktober 2024 van 19.30 uur tot 21.00 uur.  De 10 lessen gaan in overleg met de deelnemers en docente door tot eind december 2024. Rekening houdend met feestdagen en afwezigheid docente.

De data 2, 9, 16 en 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november, 4 en 11 december 2024. De cursuskosten zijn laagdrempelig gehouden (niet leden: €80,- / leden €55,- incl. koffie / thee)

Heeft u belangstelling voor de cursus Engelse conversatie die 2 oktober 2024 start, geef dit dan door en meld u tijdig aan.

Uw docent
Antoinette Gilding
Heb je een vraag?
Je kan met jou vraag terecht bij:
Leden € 55,00
Niet leden € 80,00
Aanmelden

“De wijze waarop door Antoinette les wordt gegeven  is zeer plezierig. Doordat zij vrijwel continue Engels spreekt en deelnemers onderling tijdens de lessen zoveel mogelijk in de Engelse taal met elkaar communiceren, heb ik het idee dat mijn taalvaardigheid erop vooruit gaat. Het gaat mij niet om de schrijfwijze van de taal, maar het helpt mij over mijn schroom om me in het Engels te uiten.”; aldus een van de deelnemers.

Op de kaart

Hieronder kunt u ons en andere afdelingen in de buurt gemakkelijk vinden op de kaart!

Meer activiteiten