2
oktober

Franse conversatie les

"Bonjour, pouvez-vous me dire comment aller à la Notre Dame?" Vind je dat moeilijk te zeggen?

Nivon Natuurvrienden Enschede,
Dotterbloemstraat 120, 7531 TE Enschede
Start om 14:00
Terugkerende activiteit
Voor iedereen
Download agenda item

Cursus Franse conversatie.

Wilt u eens wat nieuws beginnen? Vanaf woensdag, 2 oktober 2024 kunt u bij Nivon Enschede op een ontspannen, niet-schoolse manier Frans leren of uw spreekvaardigheid voor Frans opfrissen. Altijd handig als u (weer) eens met vakantie naar een land gaat waar Frans wordt gesproken.

Vanaf 2 oktober  ’24 van 14.00-15.30 uur !! kunt u deelnemen aan 10 Franse conversatielessen op de woensdagmiddagen van 2 oktober tot eind december worden de lessen gegeven. 2, 9, 16, 23 en 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november, 4 december ’24. De cursusdagen kunnen in overleg met de docente afwijken in verband met vakantie of ziekte van de docente.  De cursuskosten zijn laagdrempelig gehouden.(€80,- voor niet Nivon leden en €55,00,- voor Nivon leden incl. koffie / thee)

De lessen worden gegeven door een ervaren docente. Minimaal zes en maximaal twaalf deelnemers per groep. Het “opnieuw leren” spreken van een buitenlandse taal geeft u meer zekerheid om uzelf in een vakantieland verstaanbaar te maken. Soms heeft u al voldoende kennis die enigszins moet worden bijgeschoold. Een enkele keer begint u een taal die u nog nooit heeft gesproken. Binnen een seizoen leert u voldoende om tijdens uw verblijf in het buitenland eenvoudig een gesprek te kunnen voeren. Indien u mee wilt doen, meld u dan tijdig aan. Na voldoende aanmeldingen gaat de cursus van start.

Mocht u na aanmelding op de eerste lesdag merken, dat het niveau voor u ongeschikt blijkt te zijn, meld dit dan direct bij de docent en via een e-mail naar info@nivon-enschede.nl Dan krijgt u restitutie van uw geld. Mocht u gedurende de cursus vroegtijdig stoppen. Dan heeft u geen recht op restitutie.

Docente Mw. Ruth de Maa

Uw docent
Ruth de Maa
Heb je een vraag?
Je kan met jou vraag terecht bij:
Leden € 55,00
Niet leden € 80,00
Aanmelden

Aanmelden kan alleen via deze website. Via de groene ‘button’

Op de kaart

Hieronder kunt u ons en andere afdelingen in de buurt gemakkelijk vinden op de kaart!

Meer activiteiten