‘Nivon Enschede – Uitbuik wandeling’ op ‘3e Kerstdag’ – woensdag, 27 december 2023

Bert van Eekelen
5 december 2023

“3e Kerstdag” of wel woensdag, 27 december omstreeks 10.30 uur start weer de jaarlijkse Nivon natuurvrienden Enschede ‘uitbuik’ wandeling.

De start en het eindpunt is dit jaar bij de muziekkoepel in het centrum van Lonneker. Fietsen kunnen worden gestald tegen de hekken op het dorpsplein waar tevens auto’s kunnen worden geparkeerd in de vakken. We vertrekken als groep wandelaars omstreeks 10.30 uur. De route is ongeveer 9,5 kilometer en voert ons door het buitengebied van Lonneker, de wijken Stokhorst, ’t Ribbelt en Voortsweide en Zuidkamp. Onderweg wordt koffie/thee/chocomelk gedronken in het Nivon gebouw, Dotterbloemstraat 120. Deelname aan de wandeling is voor iedereen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Nivon viert op zondag, 7 april 2024 het 100 jarig jubileum. In het Nivon gebouw staat een melkbus waar een vrije gift voor de jubileumviering kan worden gedaan.

Indien de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals hoge sneeuwbergen en code oranje of rood,  wordt van de wandeling afgezien. Mee wandelen gaat op eigen verantwoording en Nivon Enschede is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van uw deelname.

Wil je mee wandelen, meld je uiterlijk 24 december 2023 aan via een email aan info@nivon-enschede.nl

 

Gerelateerd nieuws